Materijali

Za izradu korpusa ili bočnih stranica elemenata Vaše kuhinje M INTERIJER Vam nudi cca 200-tinjak različitih dezena iverala renomiranih europskih tvrtki kao što su : EGGER, KAINDL i FUNDER
U takvoj ponudi sigurni smo da će te pronaći kombinaciju boja i dezena koja će se idealno uklopiti u prostor Vašeg doma.

Za Vašu kuhinju preporučit ćemo 100-tinjak dezena radnih ploča tvrtke EGGER, KAINDL i FUNDER

U modernoj proizvodnji kuhinja primat u izradi radnih ploča preuzima kerrock koji je po svojim svojstvima i izgledu neusporediv sa svim drugim materijalima, a M INTERIJER će Vam ponuditi izbor od 100 dezena u više debljina. S tim materijalom Vaše radne ploče sa nevidljivim spojevima bit će oblikovane bez ograničenja u dimenzijama i obliku.

M INTERIJER u proizvodnji kuhinja uglavnom upotrebljava materijale iz programa tvrtki SCHACHERMAYER, HAEFELE, IVERPAN, SIGMA PLUS,… u kojem možete izabrati između više od 1000 vrsta ručkica, desetine raznih ugradbenih košara, umetaka za pribor za jelo, ugradbenih kanti otpada, vodilica marke BLUM i drugih, nogica, specijalnih spojnica za fronte, raznih konzola, podizača za fronte te razno raznog okova.

CORIAN / MONTELLI / GETACORE i LG su također kompozitni materijali koje nudimo za izradu radnih ploča i ostalih površina.