Sajmovi

2002 godine – ZAGREB – izlažemo na Ambienti – Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije. Kao ovlašteni prerađivač kerrocka za Istarsku županiju i komitent tvrtke KOLPA iz Slovenije M INTERIJER izlaže kuhinju s radnom pločom i zidnom oblogom od kerrocka na zajedničkom štandu br. 7 u paviljon br. 8 na 29. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije 16. – 20. listopada 2002. godine.

2002 godine – PULA – na izvanredno posjećenom štandu veličine 25 m2 M-INTERIJER izložio je uzorke proizvoda iz vlastitog programa proizvodnje te integralnu kuhinju od medijapana sa radnom pločom i zidnom oblogom od kerrocka na 5. sajmu obrtnika Istre 03. – 06. listopada 2002. godine.

2003 godine – PULA – izlažemo na 6-tom po redu Obrtničkom sajmu Istre i to sa dvije kuhinje. Jedna s frontama od mediapana lakirane u visoki sjaj a druga s frontama od mediapana lakirana u polu mat. Također imamo na štandu dva velika regala s frontama, radnim pločama i ručkicama.

2004 godine – PULA – izlažemo i po treći put i to na 7-tom po redu Obrtničkom sajmu Istre. Izradili smo dvije kuhinje od koje je jedna bila od punog drva s pokrivnom bojom i patinom a druga od mediapana polumat i par staklenih fronti s okvirom od drva. Obje kuhinje su nakon sajma prodane kupcima po reklamnim cijenama.

2018 godine – MUNCHEN – izlažamo na najvećem sajmu Obrtništva na svijetu ( Internacionale Handwerksmesse Munchen ). Na sjamu smo s jednom vrlo zahtjevnom i kvalitetnom kuhinjom, punom inovacija i kvalitetnih repromaterijala. Reakcije posjetitelja na dizajn i kavalitetu su bile sjajne.