Materijali - Fronte

SVE FRONTE KOJE VIDITE NA WEBU IZRAĐUJEMO I DIZAJNIRAMO SAMI !

Kupac ima jako veliki izbor boja i dezena fronti koje možemo prilagoditi po svačijem ukusu tj. neku frontu možemo izraditi po kupčevoj želji. Naravno i korpuse krojimo sami po mjeri i to raznih širina, dubina i visina …Fronte smo poredali u slijedeće skupine :

NE IZRAĐUJEMO FRONTE ZA VANJSKE NARUČITELJE ( samo za vlastite potrebe )

IVERAL:
Fronte od iverala mogu biti kantirane abs-om 0,5, 1 i 2 mm ili bojana s pokrivnim pigmentiranim PU lakom. Na raspolaganju Vam je 200-tinjak dezena fronti od iveral-a obrubljenih ABS trakom uzorkom prema Vašem izboru i to od renomiranih Austrijskih proizvođača ( Egger, Kaindl i Funder)

MEDIJAPAN:
Fronte od medijapana mogu imati kanale po sebi, patinu, biti u visokom sjaju, matu ili efektu strukturi. Medijapan je najčešći izbor u današnjoj proizvodnji kuhinja. Nudimo Vam izbor od 3000 BOJA u tri sjaja. Nudimo izbor sa NCS, RAL i WC palete karte i tako obojati Vašu kuhinju a fronte ćemo prilagoditi Vašim željama koristeći razne oblike kanala i oblina.
Interesantna ponuda je fronta od medijapana s patinom koja izgleda kao masiv drvo, zatim ofarbano staklo zaljepljeno na mediapanu ili savijena fronta od flex mdf-a

MASIV:
Nezamjenjiv materijal u izradi klasičnih kuhinja. M INTERIJER u proizvodnji preferira tvrde vrste drva kao što su jasen, hrast, orah… Masiv fronte imamo podijeljene u 2 osnovna razreda a to su masiv s šperpločom i masiv s ukladom. Prema Vašem izboru na te fronte nanosimo bajc, lak, ( patinu ) i naravno 4 ruke PU ili AKRIL laka. Kao posebnu ponudu ističemo naše fronte sa patinom, proizvod tvrtke SAYERLACK . Boje za masiv fronte radimo po vašoj želji u jednom od 5 profila noževa.

FURNIRANA IVERICA:
Fronte izrađujemo od furnirane iverica u  hrastu, jasenu, trešnji, bukvi…i drugih egzota, te ih po Vašoj želji bajcamo i lakiramo u željni ton. Fronte obrubljujemo s masiv letvicama ili rubnom trakom, sa i bez pora u više sjaja laka…

PANEL PLOČA:
Fronte izrađujemo i od panel ploče u hrastu, jasenu, trešnji, bukvi…, te ih po Vašoj želji bajcamo i lakiramo u željni ton. Fronte obrubljujemo s masiv letvicama ili rubnom trakom, sa ili bez pora u više sjaja laka…

Napomena:

U našem salonu imamo stalno izloženo oko 170 različitih fronti od medijapana, masiva, furnirane iverice i panel ploče te 200-tinjak od iverala.